Alisa Peltonen, RCKT #218

Syntymäaika: 5.8.1998

Kotikaupunki: Turku

Nyt rullaava luisteluvuosi: 10v.

Muodostelmassa: 10v.

RCKT kaudesta: 2017-2018

Luistin: Riedell 1375 GS

Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:

Toteemi (Dream Edges / lyhyt 16-17)

Singin' in the Rain (Dream Edges / lyhyt 14-15)

 

Aloitin luistelun 9-vuotiaana Turun Riennossa, jossa menin heti tulokasjoukkue Amicus Aboensesiin. Vajaan puolentoista tulokasvuoden jälkeen pääsin minoreihin Minores Aboensekseen, jossa vietin 2 kautta, samoin kuin noviisijoukkue Filiae Aboenseksessakin. Tämän jälkeen pääsin juuri perustettuun SM-juniorijoukkueeseen Kaarinaan, jossa luistelin 4 opintäyteistä kautta. Dream Edgesistä kirkkaimpina mieleen jäivät monet leirit ja kisamatkat sekä viime kaudella voitettu SM-pronssi! Nyt elämässäni puhaltavat uudet tuulet, kun keväällä suuri ja pitkäaikainen unelmani toteutui päästessäni luistelemaan Rockettesiin!

Asetuin viime keväänä asumaan Kamppiin. Valmistun tänä syksynä ylioppilaaksi Kerttulin urheilulukiosta Turusta, ja ensi keväänä olisi tarkoitus hakea opiskelemaan yliopistoon. Vapaa-ajalla tykkään lueskella kirjoja sekä käyttää luovuutta askarrellen kaikenlaista. Nautiskelukävelyt ja -pyörälenkit kivassa ympäristössä ovat myös huippuja! Pyrin käymään perheen luona Turussa aina silloin tällöin sekä viettämään aikaa ystävieni kanssa.

Muiden suusta:

Tällä kaudella olemme saaneet joukkueeseemme yhden pirteän vahvistuksen Kaarinasta. Alisa on ollut heti mukana täydestä sydämestä ja se hehkuu hallilla hänen kirkkaasta hymystään. Alisa on valmis heittäytymään uusiin haasteisiin ja jäällä hän loistaakin muun muassa upeilla liu'uillaan ja eläytymisellään. Tavoitteena Alisalla on saada valkolakki päähän vuoden lopussa ja syksy meneekin treenien ohella myös kirjoituksiin pänttäämällä.