Erika Jantunen, RCKT #211

Syntymäaika: 1.8.1998
Kotikaupunki: Espoo
Nyt rullaava luisteluvuosi: 14
Muodostelmassa: 12
RCKT kaudesta: 2017-2018
Luistin: Riedell Olympia
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic
 

Oma Suosikkiohjelma:

Sky (Team Fintastic / lyhyt 16-17)

Aloitin luistelun 6-vuotiaana JyTLS:n luistelukoulussa. Muutaman vuoden harjoittelun jälkeen siirryin seuran minoreihin. Jyväskylässä vietin vielä sekä noviiseissa että junioreissa kolme vuotta, jonka jälkeen pääsin suureksi ilokseni Team Fintasticiin Helsinkiin. Team Fintasticissa viettämäni vuoden aikana mukaan tarttuivat muun muassa ensimmäiset SM- ja MM-mitalit sekä mitä ihanimmat kokemukset ja ystävät. Tänä keväänä unelmani kävivät toteen ja sain tietää täydentäväni Rockettesin rivejä nämä tulevat vuodet.

Valmistuin tänä keväänä Mäkelänrinteen lukiosta ja asun yksin Espoossa. Treenien ulkopuolella vietän usein aikaa kavereiden kanssa, ruokaa laittaen tai rentoutuen.
 

Muiden suusta:

Ensimmäisen kautensa Rockettesissa aloittanut Erika on sosiaalinen ja mukavaa juttuseuraa. Erika on luotettava joukkuetoveri niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat syvät kaaret ja vauhdikkaat potkut. Erikalta löytyy myös voimaa, joten hän on varma nostaja. Treeneissä Erikan nauru ja iloinen olemus piristävät jokaisen päivää.