Eveliina Tikkinen, RCKT #222

 x2a8515 90264c26 23b3 4e57 bef3 184c827145d8 s635x0

Lempinimi: Eve

Syntymäaika: 5.6.1999

Kotikaupunki: Jyväskylä

Nyt rullaava luisteluvuosi: 17v.

Muodostelmassa: 14v.

RCKT kaudesta: 2017-2018

Luistin: Riedell Gold

Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Oma Suosikkiohjelma:

Tiger (Rockettes / lyhyt 2017-2018)

Aloitin luistelun 3-vuotiaana Jyväskylän Taitoluisteluseuran luistelukoulussa. 6-vuotiaana valitsin muodostelman, joka oli aina ollut tähtäimessä. Vietin muutaman vuoden muodostelman alkeisryhmissä, jonka jälkeen siirryin kilpailevaan minorijoukkueeseen. Parin vuoden jälkeen pääsin SM-noviiseihin, jossa luistelin kolme nousujohteista kautta. Tämän jälkeen olin neljä vuotta SM-juniorijoukkue Ice Diamondsissa, jonka jälkeen suuri unelmani toteutui, kun pääsin luistelemaan Rockettesiin. Nyt olen saanut viettää mitä ihanimpia hetkiä Rockettesissa ihanien ihmisten kanssa, ja odotan innolla tulevaa.

Asun Helsingissä yhdessä siskoni ja ystäväni kanssa, joista molemmat luistelevat Team Fintasticissa. Meidän kanssa samaan kerrostaloon muuttivat asumaan myös uudet tulokkaamme Trine ja Elina. Valmistuin keväällä Mäkelänrinteen lukiosta ja vietän nyt välivuotta opiskelusta luistelun ja töiden parissa. Vapaa-aikaa vietän ystävieni kanssa ja rentoutuen hyvien sarjojen parissa. On myös hauskaa käydä kyläilemässä naapurissa Tirpan ja Lerpan luona milloin tahansa.

Muiden suusta:

Evellä on aina hymy huulilla. Jyväskylän kasvatti Eve luistelee toista vuotta Rockettesien riveissä ja on upea monitaituri. Eve on lämmin ja hyväsydäminen joukkuekaveri joka treena aina kaikkensa antaen. Aluksi rauhalliselta vaikuttava Eve osaa myös heittäytyä täysillä mukaan.