Eveliina Tikkinen, RCKT #222

Syntymäaika: 5.6.1999

Kotikaupunki: Jyväskylä

Nyt rullaava luisteluvuosi: 16v.
Muodostelmassa: 13v.
RCKT kaudesta: 2017-2018
Luistin: Riedell
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Oma suosikkiohjelma:

Vamos (Ice Diamonds / lyhyt 15-16)

Aloitin luistelun 3-vuotiaana JyTLS:n luistelukoulussa. 6-vuotiaana siirryin muodostelmaan, joka oli aina ollut tähtäimessä. Vietin kolme vuotta alkeisryhmissä, jonka jälkeen siirryin Jyväskylän minorijoukkue Golden Diamondsiin, ja siitä muutaman vuoden päästä SM-noviisijoukkue Blue Diamondsiin. Kolmen nousujohteisen kauden jälkeen siirryin luistelemaan SM-juniorijoukkue Ice Diamondsiin, jossa vietin neljä ikimuistoista kautta. Nyt keväällä pitkäaikainen unelmani toteutui, kun pääsin luistelemaan Rockettesiin!

Tällä hetkellä asun Malminkartanossa yhdessä siskoni ja ystäväni kanssa, joista molemmat luistelevat Team Fintasticissa. Vaihdoin juuri Mäkelänrinteen lukioon, jossa jatkan opiskelujani abivuoden merkeissä. Vapaa-ajalla nautin ystävien seurasta ja rentoudun Netflixin äärellä.

Muiden suusta:

Eve on ryhdikäs ja varma luistelija, jonka positiivisuus on ihailtavaa. Tänä keväänä hän muutti Jyväskylästä Helsinkiin yhdessä pikkusiskonsa ja kaverinsa kanssa, jotka luistelevat Team Fintasticissa tulevan kauden. Eve on lämmin ja hyväsydäminen joukkuekaveri, joka treenaa aina sata lasissa hyvällä asenteella.