Henriikka Säkkinen, RCKT#221

Lempinimi: Henu

Syntymäaika: 4.5.2000
Kotikaupunki: Oulu
Nyt rullaava luisteluvuosi: 12v
Muodostelmassa: 6v
RCKT kaudesta: 2017-2018
Luistin: Riedell
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:

El Espectáculo (Stella Polaris / vapaa 14-15)

Luistelu-urani aloitin 5-vuotiaana Oulun Luistelukerhon luistelukoulussa. Luistelu jatkui yksinluistelun puolella 12-vuotiaaksi asti, jonka jälkeen halusin parhaan ystäväni innoittamana siirtyä muodostelmaluistelun pariin. Muodostelman saloja pääsin oppimaan SM-noviisijoukkue Aurora Borealikseen, jossa luistelin kaksi opettavaista ja ihanaa kautta. Kaudella 2014-2015 yksi haave kävi toteen ja nousin SM-juoniorijoukkue Stella Polarikseen. Kolmen upean kauden jälkeen, päätin hakea Helsinkiin unelmieni perässä. Ilokseni sain kuulla, että luisteluni jatkuu Rockettesin riveissä.

Perheeseeni kuuluu vanhempieni lisäksi isoveli, pikkusisko ja kaksi pientä koiraa. Lukiota käyn Mäkelänrinteen lukiossa. Vapaa-aikani tykkään viettää kavereiden kanssa, ruokaa laittaen ja rentoutuen hyvien sarjojen parissa. Ja kun vain arki sallii, vierailen kotona Oulussa perheeni ja ystävien luona.

Muiden suusta:

Tälle kaudelle Oulusta joukkueeseemme siirtynyt Henriikka eli Henu on taitava ja monipuolinen luistelija ja hänellä on upeat liu'ut ja piruetit. Henu on ystävällinen, puhelias ja superhyvää seuraa. Henu on motivoitunut urheilija ja treenaa aina täysillä!