Inka Pakarinen, RCKT #217

Lempinimi: Inkeri, Inksu
Syntymäaika: 16.9.1999

Kotikaupunki: Helsinki

Nyt rullaava luisteluvuosi: 14v.
Muodostelmassa: 11v.

RCKT kaudesta: 2017-2018
Luistin: Riedell Olympia

Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:
Sky (Team Fintastic / lyhyt 16-17)
Time Machine (Team Fintastic / vapaa 15-16)

Aloitin luistelun 4-vuotiaana HTK:n luistelukoulussa, jonka jälkeen siirryin yksäreihin muutamaksi vuodeksi. Yksinluistelu ei kuitenkaan ollut mun juttu ja 7-vuotiaana pääsinkin Minimintseihin. Mintuissa vietin neljä hauskaa kautta, joiden jälkeen matkani jatkui Finettesiin. Olin noviiseissa kolme kautta ja keväällä 2014 pääsin Team Fintasticiin.
Kolmen unohtumattoman kauden ja kolmen MM-hopean jälkeen luistelu-urani hyppäsi taas eteenpäin kun pääsin Rockettesiin!

Asun Talinrannassa äidin, isän ja isosiskoni kanssa. Käyn abivuottani PHYK:issä, josta on ensi keväänä tarkoitus valmistua ylioppilaaksi. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa sekä katsoa hyviä TV-sarjoja. Pidän myös matkustelusta, arkkitehtuurista sekä sisustamisesta.
 

Muiden suusta:

Inka on ensimmäisen kauden Rockettes-luistelija, joka aloittelee viimeistä vuottaan PHYK:ssa. Heti kevään alussa hän hurmasi meidät kaikki hyvällä vauhdilla ja upeilla liu’uillaan. Inka kulkee treenimatkansa Munkasta hallille useimmiten isänsä, super-jojomme Ilen kyydillä. Määrätietoinen Inka hallitsee ohjelman pienimmätkin yksityiskohdat tahdin tarkasti. Tämä hymyilevä ja iloinen tyttö on aina hyvää seuraa niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin.