Jannice-Celine Kähäri, RCKT#209

 x2a7192 s635x0

Syntymäaika: 19.4.1997
Kotikaupunki: Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi: 12v.
Muodostelmassa: 12v.
RCKT kaudesta: 16-17
Luistin: Riedell Olympia
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Oma suosikkiohjelma:

Time Machine (Team Fintastic / vapaa 15-16)

Aloitin luistelu-urani 8-vuotiaana HSK:n luistelukoulusta, josta siirryin Team Sympatique -minorijoukkueeseen kolmeksi vuodeksi ja sen jälkeen vuodeksi Team Dynamique -noviisijoukkueeseen. HSK:sta vaihdoin seuraa HTK:n Finettesiin, jossa luistelin kaksi kautta. Finettesistä siirryin Team Fintastic -joukkueeseen, jossa luistelin neljä unohtumatonta kautta, jonka jälkeen unelmani toteutui ja pääsin luistelemaan Rockettesiin!

Asun tällä hetkellä äitini ja kahden koiran kanssa Kalasatamassa. Vapaa-aikani vietän ystävieni kanssa rentoutuen ja perheeni kanssa. Valmistuin parturi-kampaajaksi ja niiden töiden ohella teen myös töitä pikaruokaravintolassa. Rakastan myös kuunnella musiikkia ja lukea hyviä kirjoja

Muiden suusta:

Toista kauttaan Rockettesissa luistelevalla Jannice-Celinellä eli Janskulla on hyvä huumorintaju ja hän piristää joukkuetovereitaan saaden heidät aina nauramaan. Hän on sisukas ja treenaa aina täysillä. Tämä tyttö on myös rohkea heittäytyjä ja tarttuu pelkäämättä uusiin haasteisiin. Janskun vahvuuksiin kuuluu notkeus ja näin ollen hänellä on upeat liu'ut. Hän hallitsee myös kampaajan taidot ja hänen käden jälkeään on nähty myös joukkuelaisten hiuksissa.