Josefiina Niemi, RCKT #189

Jossu2 s635x0

Lempinimi: Jossu
Syntymäaika: 23.4.1993
Kotikaupunki: Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi: 20v.
Muodostelmassa: 16v.
RCKT kaudesta: 2012-2013
Luistin: Riedell
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:

City Africa (Team Fintastic / vapaa 08-09)
Meedio ja spiritismin magiaa (Team Fintastic / vapaa 09-10)
Why? (Rockettes / lyhyt 15-16)
Matka kuuhun (Rockettes / vapaa 15-16)

Aloitin luistelun 5-vuotiaana EsJt:n luistelukoulussa. Pääsin 9-vuotiaana minorijoukkue Valley Bay Synchronettesiin. Kahden minori- ja noviisikauden jälkeen matkani jatkui suureksi ilokseni Finettesiin keväällä 2006. Kahden kauden jälkeen siirryin Team Fintasticiin, jossa luistelin neljä ikimuistoista kautta ja JWCC-kultaa. Keväällä 2012 suurin unelmani toteutui ja pääsin luistelemaan Rockettesiin.


Asun Töölössä ihan jäähallin lähellä. Perheeseeni kuuluvat äidin ja isän lisäksi kaksoissisko ja isoveli. Luistelunkavereiden lisäksi saan tehdä päivisin töitä huikeiden työkavereiden kanssa. Vapaa-ajalla tapaan ystäviäni, hoidan silloin tällöin pieniä lapsia ja nautin elämästä. Erityisen paljon pidän matkustamisesta, leipomisesta, askartelemisesta ja muusta käsillä tekemisestä, kirjojen lukemisesta ja elokuvien katselemisesta. Kaikkein eniten nautin kuitenkin arjen pienistä iloista ja luistelemisesta, eikä ihanien ystävien tai perheen kanssa vietettyä laatuaikaa voita mikään! :)
 

Muiden suusta:

José on joukkueemme kapteeni. Kaikessa äidillisyydessään tämä Töölön asukki on rauhallinen ja vastuuntuntoinen kaikkien kaveri, joka on ystävällinen jokaiselle. Konkariluistelijana Jossu on mm. luotettava nostaja sekä taitava liu'uissa. Hänen eläytymisensä sekä intensiivinen katseensa vakuuttaa taatusti katsojan kuin katsojan!