Katarina Tötterman, RCKT #185

Kata2 s635x0

Lempinimi: Kata
Syntymäaika: 18.6.1993
Kotikaupunki: Helsinki
Nyt rullaava luisteluvuosi: 16v.
Muodostelmassa: 16v.
RCKT kaudesta: 2011-2012
Luistin: Riedell
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:
Meedio ja spiritismin magiaa (Team Fintastic / vapaa 09-10)
Why? (Rockettes / lyhyt 15-16)

Valkyria (Rockettes / Vapaa 16-17)

Aloitin luistelun 8-vuotiaana MTK:n minorijoukkueessa Mini Dreamsseissa. Siellä luistelin kolme vuotta, jonka jälkeen pyrin HTK:n minoreihin. Mini Mintseissä olin kuitenkin vain hetken, sillä minut nostettiinkin noviiseihin. Finettesissä luistelin kolme kautta, jonka jälkeen tieni vei junioreihin, Team Fintasticiin. Junioreissa vierähti taas toiset kolme ihanaa ja unohtumatonta vuotta. Matkan varrella mukaan tarttui myös kolme JWCC-kultamitalia. Keväällä 2011 sain kuulla iloisen uutisen ja matkani jatkui maailman parhaaseen joukkueeseen, Rockettesiin. Nyt alkaa seitsemäs RCKT-kauteni.
Asun nykyään yksikseni Helsingissä Punavuoressa. Valmistuin keväällä 2013 ylioppilaaksi Mäkelänrinteen urheilulukiosta. Nyt syksyllä aloitan kolmannen vuoteni Helsingin Yliopistossa, jossa pääaineenani on kuluttajaekonomia. Vapaa-ajallani rentoudun hyvän kirjan parissa tai nautin ystävieni seurasta. Elokuvat, sarjat ja leipominen ovat myös mieluista puuhaa.

Muiden suusta:

Joukkueemme konkareihin kuuluva Kata liitää aina jäällä taidokkaasti. Kata nauttii jokaisesta potkusta jäällä ja loistaakin pitkillä ojennuksillaan ja hiukeilla liu´uillaan, joita voisi ihailla vaikka koko päivän. Kata treenaa aina sata lasissa ja energia ei lopu koskaan. Kata on tunnollinen treenaaja ja luotettava vierustoveri. Kata piristää kaikkien treeniä ihanalla valoisuudellaan.