Lotta Sihvo, RCKT #197

Lotta2  pxbjuhfu2h s635x0

Lempinimet: Lottis, Lode
Syntymäaika: 15.9.1995
Kotikaupunki: Naantali
Nyt rullaava luisteluvuosi: 16v.
Muodostelmassa: 13v.
RCKT kaudesta: 2015-2016
Luistin: Riedell 875
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:

New York New York (Sun City Swing / vapaa 14-15)
Valkyria (Rockettes / vapaa 16-17)


Aloitin urani luistelijana 3-vuotiaana VG-62:n luistelukoulussa, josta pian siirryin jo ensimmäiseen yksinluisteluryhmääni. Kuuden vuoden iässä aloitin muodostelmaluistelun parissa. Kolmen minorikauden ja kolmen noviisikauden jälkeen pääsin luistelemaan Naantalin SM-juniorijoukkueeseen. Swingeissä luistelin kuusi ikimuistoista kautta, joista päällimmäiseksi mieleen jäi paljon ihania muistoja ja ystäviä. Keväällä 2015 unelmani täyttyivät ja pääsin luistelemaan Rockettesiin.

Asustelen yksin Punavuoressa joukkuelaiseni Katan naapurissa. Perheeseeni kuuluu äiti, isä ja isosisko Anna. Valmistuin ylioppilaaksi syksyllä 2014 Turussa Kerttulin urheilulukiosta. Vapaa-ajalla tykkään katsoa elokuvia ja viettää aikaa ystävien kanssa. Aina kun arki sallii, pyrin käymään kotona Naantalissa mahdollisimman paljon, ja viettää aikaa perheeni ja läheisteni kanssa. Joka aamu haluan herätä uuteen päivään hyvällä fiiliksellä tietäen, että tästä päivästä tulee hyvä. Elämässä on tärkeä nauttia joka hetkestä ja ottaa ilo irti pienistäkin asioista joka päivä.
 

Muiden suusta:

Naantalista kotoisin oleva aurinkoinen Lottamme luistelee tällä hetkellä kolmatta kauttaan Rockettesissa. Lode on erittäin esimerkillinen treenaaja, joka tekee kaiken aina suurella työmoraalilla, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Hänen luisteluaan on ilo katsella ja hänen rakkautensa luistelua kohtaan välittyy jokaiselle halliin eksyvälle. Lisäksi Lotta on korvaamattoman ihana joukkuekaveri, joka ottaa kaikki huomioon ja piristää päiviämme hauskoilla jutuillaan.