Martina Timonen, RCKT #208

Marttina2 s635x0

Lempinimet: Martsu, Morttens, Martsi
Syntymäaika: 5.8.1996
Kotikaupunki: Espoo
Nyt rullaava luisteluvuosi: 14v.
Muodostelmassa: 13v.
RCKT kaudesta: 2015-2016
Luistin: Riedell Olympia
Terä: MK Blades Dynasty

Omat suosikkiohjelmat:

Valkyria (Rockettes / vapaa 16-17)
I Want Candy (Team Fintastic / lyhyt 12-13)

Aloitin luistelun 7-vuotiaana HTK:n luistelukoulussa, josta minut otettiin Mini Mintseihin vuoden hauskan harjoittelun jälkeen. 8-vuotiaana alkoi matkani muodostelmaluistelun parissa. Luistelin kolme kautta Mini Mintseissä, ja sieltä siirryin Finettesiin. Noviiseissa luistelin neljä mukavaa kautta. Vuonna 2012 nousin Team Fintasticiin, missä luistelin kolme ihanaa ja loistokasta kautta. Saavutuksina junioreista on kaksi MM-hopeaa ja yksi JWCC-kulta. Rockettesiin pääsin kaudeksi 15-16 ja nyt lähtee kolmas kauteni tässä upeassa joukkueessa.

Asun vanhempieni ja pikkuveljeni kanssa Espoossa. Valmistuin Mäkelänrinteen urheilulukiosta keväällä 2016. Pääsin Turun yliopistoon opiskelemaan biologiaa keväällä 2017. Vapaa-ajallani vietän aikaa ystävieni kanssa. Kesäsin nautin auringosta perheeni ja ystävieni kanssa.

Muiden suusta:

Martina kuuluu joukkueemme kolmannen vuoden konkareihin, jonka seurassa on aina hauskaa. Ihana Espoon perukoilta huristeleva Martina tekee aina kaiken sata lasissa eikä anna ikinä periksi. Luistelun lisäksi Martina rakastaa eläimiä ja viettää aikaa perheen ja ystäviensä kanssa.