Minna-Maria Hooli, RCKT #206

Minna2 s635x0

Syntymäaika: 10.8.1995
Kotikaupunki: Oulu
Nyt rullaava luisteluvuosi: 18v.
Muodostelmassa: 13v.
RCKT kaudesta: 2015-2016
Luistin: Riedell Olympia
Terä: MK Dynasty

Oma suosikkiohjelma:

Crazy in Love (Stella Polaris / lyhyt 13-14 )

Aloitin luistelun OLK:n luistelukoulussa 5-vuotiaana. Kahden vuoden kuluttua valitsin muodostelmaluistelun ja jatkoin seuraavat neljä vuotta kahdessa eri muodostelman alkeisryhmässä. Sen jälkeen siirryin Oulun minorijoukkueeseen Tähtityttöihin. Kahden minorikauden jälkeen nousin suoraan SM-juniorijoukkueeseen Stella Polarikseen, jossa vierähti ihanat ja nousujohteiset kuusi kautta. Halu jatkaa luistelua ja kehittyä edelleen sai minut hakemaan Helsinkiin. Ilokseni pääsinkin Team Fintasticiin, josta urani ensimmäisten SM- ja MM-mitalien jälkeen suurin unelmani toteutui ja pääsin jatkamaan luistelua Rockettesissa.


Asun tällä hetkellä Meilahdessa sekä olen töissä kenkäosastolla XXL:ssä . Valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2014 ja haaveenani olisi vielä päästä opiskelemaan psykologiaa tai ehkäpä jotain taiteellisempaa alaa. Vapaa-ajalla vietän aikaa ystävieni kanssa kahvitellen tai muuten vain rentoutuen. Pidemmillä lomilla matkustan yleensä Ouluun katsomaan perhettäni ja ystäviäni.

Muiden suusta:

Oulusta kotoisin oleva Minna asustelee yksin Meilahdessa, josta aina säiden salliessa pyöräilee hienolla pinkillä Jopollaan treeneihin. Minna luistelee nyt kolmatta kauttaan Rockettesissa. Aina iloisella Minnalla on upean luistelutyyli ja ihailtava treenimotivaatio. Treenien ulkopuolella Minnan voi bongata tyylikkäästä pukeutumisesta, eikä tämän ilopillerin seurassa tule koskaan tylsää.