Nathalie Arrakoski, RCKT #210

Syntymäaika: 24.7.1999
Kotikaupunki: Espoo

Nyt rullaava luistelu vuosi: 13

Muodostelmassa: 11

RCKT kaudesta: 2017-2018
Luistin: Riedell Olympia
Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:

Sky (Team Fintastic / lyhyt 16-17)

Time Machine (Team Fintastic / vapaa 15-16)

Aloitin luistelun 5-vuotiaana EsJt:n luistelukoulussa. Pääsin 7-vuotiaana EVT:n tulokasjoukkueseen Little Stepseihin, missä luistelin 2 vuotta, jonka jälkeen siirryin EVT:n minoreihin Sunny Stepseihin. Neljän vuoden jälkeen EVT:ssä päätin hakea HTK:n noviisijoukkueseen Finettesiin, missä luistelin kolme mahtavaa vuotta. Finetteseistä siirryin Team Fintastic –joukkueseen, missä luistelin kolme unohtumatonta kautta. Tämän jälkeen unelmani luistella Rockettesissa toteutui!

Asun Espoossa äidin, isän ja pikkuveljen kanssa. Valmistun ylioppilaaksi keväällä 2018 ruotsinkielisestä Gymnasiet Grankulla Samskolasta. Vapaa ajalla vietän aikaa kavereiden ja perheen kanssa ja luen tulevia yo-kirjoituksia varten. Kesällä pidän myös purjehtimisesta. Pidän myös paljon eläimistä, erityisesti koirista.

Muiden suusta:

Nathalie aka Natte on uusi valloittava luistelija, joka astui upeasti riveihimme tälle kaudelle. Hän on sydämellinen joukkuetoveri ja tuo hymyn huulille, joko pienellä hölmöydellään tai hauskoilla jutuillaan. Natella on myös aika kova kilpailu vietti, joka tulee esiin esimerkiksi leikkimielisissä kilpailuissa. Natte taitaa esimerkilliset liu'ut, joita kannattaa hänen jäällä ollessaan ihailla! Hän on myös hyvä heittäytymään ja tekee aina kaiken kauniisti ja täysillä.