Nea Lahtinen, RCKT #212

Lempinimi: Nepi

Syntymäaika: 24.9.2000

Kotikaupunki: Vantaa

Nyt rullaava luisteluvuosi: 12v.

Muodostelmassa: 9v.

RCKT kaudesta: 2017-2018

Luistin: Riedell Olympia

Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic
 

Omat suosikkiohjelmat:

Rush (Team Fintastic / vapaa 16-17)

Luistelu-urani alkoi HTK:n luistelukoulusta kun olin 5-vuotias, jonka jälkeen olin eritasoisissa yksinluistelun harrasteryhmissä seuraavina parina vuotena. Päätin kuitenkin vaihtaa muodostelman puolelle ja pääsinkin Minimintseihin jossa vietin neljä vuotta. Siitä jatkoin Finettesiin, missä olin kolme noviisikauttani, jonka jälkeen pääsin Team Fintasticiin, jossa vietin kaksi ikimuistoista kautta. Nyt luistelu-urani hyppäsi eteenpäin kun kuulin pääseväni täydentämään Rockettesin rivejä tuleviksi vuosiksi.

Asun kotona perheeni kanssa ja käyn toista lukiovuottani Märskyssä. Vapaa-ajalla tykkään olla kavereideni ja perheeni kanssa, syödä hyvää ruokaa ja rentoutua sekä nauttia vapaa-ajasta.

Muiden suusta:

Uusimpiin ja nuorimpiin luistelijoihimme kuuluva Nea on taidokas ja tyylikäs luistelija jolla on todella kauniit liu'ut. Nepillä on kauniit ja pitkät vapaajalat ja hän on todella iloinen tytteli. Häneltä taittuu hymy tilanteessa kuin tilanteessa, mikä saa muutkin joukkuelaiset hyvälle tuulelle. Märskyssä lukiota käyvä Nepi on aina ystävällinen muille joukkuekavereille!