Nona Vihma, RCKT #203

Nonaluist s635x0

Lempinimi: Nono

Syntymäaika: 6.10.1997

Kotikaupunki: Helsinki

Nyt rullaava luisteluvuosi: 10v.

Muodostelmassa: 9v.

RCKT kaudesta: 2014-2015

Luistin: Riedell

Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Omat suosikkiohjelmat:

Why? (Rockettes / lyhyt 15-16)

Ghost Town (Team Fintastic / vapaa 13-14)

Aloitin luistelun 9-vuotiaana HTK:n harrasteluryhmissä, joista päätin hakea muodostelman pariin Mini Mintseihin. Vietin kaksi riehakasta kautta Mintuissa, jonka jälkeen pääsin Finettesiin. 12-15–vuotiaana luistelin Finettesissä huikeat kolme noviisikauttani, jotka päätin Disco-kauteen. Sen jälkeen onnekseni luistelu-urani hyppäsi eteenpäin keväällä 2013, jolloin pääsin Team Fintasticiin. Fintasticeissa luistelin kauden 2013-2014. Ehdottomasti rikkaimpia kokemuksiani ovat olleet JWCC junnukaudellani ja kaikki kolme senioreiden MM-kilpailua, mihin olen saanut ottaa osaa. Kauden 15-16 Gran Prix-finaali on myöskin maininnan arvoinen, sekä hieman uudenlainen kokemus luistelun parissa. Vähintäänkin yhtä hienoa on täydentää Rockettesin rivejä nämä tulevat vuodet.

Asustelen Helsingissä ja minulla on villakoira nimeltä Felix. Vietän välivuotta ja teen töitä. Vapaa-aikani vietän mieluusti hyvien ystävieni kanssa, minkä lisäksi tykkään ottaa rennosti katsellen leffoja ja tehden ruokaa. Pidän paljon matkustelusta ja ex-tempore ideoista, eikä pientä tanssahtelua ja hyvää musiikkia luistelun lisäksi voita mikään!

Muiden suusta:

Nona on toinen tämän kauden kapteeneistamme. Energisen Nonan voit nähdä jäällä viilettämässä vauhdilla ja varmuudella. Tahtiongelmissa voimme kääntyä Nonan puoleen, sillä tällä neidolla on tahdit hallussa. Aina täysillä treenaavalta Nonalta löytyy myös huikea huumorintaju, jolla hän saa aina muut nauramaan.