Petra Viitanen, RCKT #223

Syntymäaika: 22.9.2000

Kotikaupunki: Helsinki

Nyt rullaava luisteluvuosi: 13v.

Muodostelmassa: 10v.

RCKT kaudesta: 17-18

Luistin: Riedell Olympia

Terä: Wilson Coronation Dance Parabolic

Oma suosikkiohjelma:

Sky (Team Fintastic / lyhyt 16-17)

Aloitin luistelun 4-vuotiaana Etelä-Vantaan Taitoluistelijoissa yksinluistelupuolella, jonka jälkeen 7-vuotiaana vaihdoin muodostelmaluisteluun tulokasjoukkue Little Stepsiin. Littareissa luistelin kauden, jonka jälkeen siirryin EVT:n minoreihin Sunny Stepsiin, jossa vietin kaksi kautta. Tämän jälkeen nousin noviisijoukkue Dream Stepsiin kahdeksi kaudeksi, jonka jälkeen pääsin HTK:n Finettesiin. Finettesissä vietin vielä kaksi viimeistä noviisikauttani. Keväällä 2015 pääsin luistelemaan Team Fintasticin riveihin, jossa vietin kaksi ihanaa ja ikimuistoista kautta. Nyt pitkäaikainen unelmani toteutui ja pääsin luistelemaan Rockettesiin!

Asun Helsingissä vanhempieni kanssa ja käyn toista vuotta Mäkelänrinteen lukiossa. Vapaa-ajallani tykkään viettää aikaa kavereiden ja perheen kanssa. Pidän matkustelusta ja kisamatkoista joukkueen kanssa!

Muiden suusta:

Nuori uusi vahvistuksemme Petra on lunastanut oman paikkansa varmalla luistelullaan. Petrasta on nopeasti kuoriutunut vahva nostaja, joka lähtee reippaasti kokeilemaan kaikkea uutta. Märskyssä toista vuotta aloitteleva tyttö nappaa nopeasti uudet asiat ja tahdit. Petraan voit luottaa niin hyvänä vierustoverina, nostajana kuin joukkuekaverinakin. Positiivisen luonteen ja suuren sydämensä vuoksi Petraa on erittäin helppo lähestyä, ja hän hurmaa ihan varmasti jokaisen.