Rebecca Leppälahti, RCKT #214

Lempinimi: Becca

Syntymäaika: 26.8.1998

Kotikaupunki: Espoo

Nyt rullaava luistelu vuosi: 13

Muodostelmassa: 12

Luistin: Riedell Olympia

Terä: MK Dynasty

Omat suosikkiohjelmat:

Time Machine (Team Fintastic vapaa 15-16)

Sky (Team Fintastic lyhyt 16-17)

 

Aloitin luistelun 5-vuotiaana Espoon Jäätaitureiden luistelukoulussa. 7-vuotiaana pääsin tulokasjoukkueeseen Kidseihin. Luistelin EsJt:ssä vielä kaksi kautta minoreissa sekä noviiseissa. Vuonna 2012 hain HTK:hon, Finetteseihin, jossa luistelin kaksi kautta. Seuraavat kolme ihanaa kautta luistelin Team Fintasticissa. Nyt toteutan unelmaani luistelemalla Rockettesissa!

Asun Espoossa vanhempieni sekä kahden pikkusiskoni kanssa, joista toinen lähtee vaihto-oppilaaksi. Valmistuin keväällä 2017 ylioppilaaksi Gymnasiet Grankulla Samskolasta. Luistelun lisäksi minua kiinnostaa arkkitehtuuri, jota toivon opiskelemani tulevaisuudessa. Vapaa-ajallani vietän aikaa kavereiden ja perheen kanssa.

Muiden suusta:

Becca on erittäin helposti lähestyttävä persoona. Jäällä hän liitää hyvällä ryhdillä ja linjakkaalla luistelullaan. Tämä kaikille mukava tyttö on kiinnostunut arkkitehtuurista, joka sopisi myös Beccalle todella hyvin hänen luovuutensa ansiosta. Suomenruotsalainen Becca on mitä ihanin joukkuekaveri ja hän osaa tsempata kaikkia joka tilanteessa.