Roosa Latvala, RCKT #213

Syntymäaika: 2.12.1997
Kotikaupunki: Espoo
Nyt rullaava luisteluvuosi: 15v
Muodostelmassa: 1v
RCKT kaudesta: 2017-2018
Luistin: Riedell 1375
Terä: John Wilson Pattern 99

Aloitin luistelun 4-vuotiaana ETK:n luistelukoulussa, josta siirryin yksinluistelun pariin. Ensimmäiset kilpailuni olivat 6-vuotiaana, ja kilpailin yksinluistelijana SM-junioreihin asti. Kausi 2015-2016 oli viimeinen yksinluistelijana. Seuraavan kauden vietin valmentajan roolissa ja valmensin eri-ikäisiä aina luistelukoulusta pienimpiin kilparyhmiin asti. Kyseinen kausi synnytti uuden, vielä vahvemman halun päästä taas itse nauttimaan luistelusta, ja onnekseni minut otettiin mukaan Rockettesin riveihin alkaneelle kaudelle. Muodostelmaluistelu on antanut mahdollisuuden nauttia luistelusta aivan uudella tavalla ja näyttänyt luistelusta minulle uusia puolia. Motivaatiota minulta ei puutu ja suuntaan treeneihin aina intoa puhkuen.

Asustelen Espoossa vanhempieni sekä koiramme Kuuran kanssa. Perheeseeni kuuluu äidin ja isän lisäksi myös kaksi vanhempaa isosiskoa. Valmistuin keväällä 2016 ylioppilaaksi urheilulukiosta. Nyt luistelun ohella käyn töissä ja pohdiskelen mikä minusta voisi tulla isona. Vapaa-ajalla lenkkeilen mieluusti Kuuran kanssa ja nautin ystävieni seurasta. Pidän erityisesti rentoutumisesta sekä hyvästä ruoasta. Pyrkimykseni on elää joka päivä hymyillen ja nauttien elämästä.

Muiden suusta:

Joukkueemme energinen vahvistus Roosa luistelee ensimmäistä kauttaan Rockettesissa. Yksinluistelupuolelta muodostelmaan siirtyneellä Roosalla on oikea urheilijan asenne ja hän on aina valmis treenaamaan täysillä! Jäällä tämä tyttö taitaa upeasti yksinluisteluelementit ja on jo ottanut vahvasti paikkansa Rockettesissa. Ihanan pirteä Roosa tulee aina iloisena hallille ja piristää meidänkin päivää.