Sara Rönkkönen, RCKT #219

Syntymäaika: 20.09.1998

Kotikaupunki: Jyväskylä

Nyt rullaava luisteluvuosi: 15 v.

Muodostelmassa: 9 v.

RCKT kaudesta: 2017-2018

Luistin: Riedell

Terä: Mk Dynasty Parabolic

Oma suosikkiohjelma:

Luistelu-urani alkoi Jyväskylässä jo 4-vuotiaana luistelukoulun merkeissä, siskoni jalanjälkiä seuraten. Luistelin ensimmäisen muodostelmavuoteni tulokkaissa, jonka jälkeen siirryin kaudeksi minoreihin. Sen jälkeen vietin kaksi hauskaa kautta seuramme SM-noviiseissa. SM-junioreissa työntäyteisiä luistelukausia kertyi neljä ja kansallisella tasolla yksi. Keväällä 2017 suurin unelmani kävi toteen ja pääsin osaksi upeaa Rockettes-joukkuetta.

Valmistuin tänä keväänä ylioppilaaksi Voionmaan urheilulukiosta, minkä jälkeen muutin Tikkurilaan asumaan siskoni Ninan, kämppiksemme Ellin ja Mindi-koiran kanssa. Teen töitä Vantaalla toimistosihteerinä ja taloushallinnon avustajana. Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillä, nähdä kavereita, katsella elokuvia, leipoa ja rentoutua. Pyrin myös käymään mahdollisimman usein Jyväskylässä tapaamassa rakasta perhettäni ja ystäviäni. Olen todella kiitollinen Helsingin tuomista uusista tuulista ja aloitan jokaisen päiväni intoa puhkuen.

Muiden suusta:

Yksi jyväskyläläisistämme, Sara, on aina iloinen ja pirtsakka tyttö. Sara luistelee ensimmäistä kauttaan Rockettesissa. Sara venyy joka suuntaan ja hän loistaa jäällä upeilla liu'uillaan. Tämä tyttö treenaa aina sata lasissa niin jäällä kuin sen ulkopuolellakin. Saraa kiinnostaa oikeustiede, joten ehkä hänestä tulee yksi joukkueemme lakimiehistä.