Vega Vesa, RCKT #241

Syntynyt 2002

Kotikaupunki Helsinki

Nyt rullaava luisteluvuosi 13. vuosi

Muodostelmassa 11 vuotta

RCKT vuodesta 2020-2021

Luistin: Riedell Olympia

Terä: MK Dynasty

Omat suosikkiohjelmat:
Poison Ivy (Team Fintastic vapaa 18-19)
Anesthesia (Team Fintastic vapaa 19-20)

"Kävin 3-vuotiaana pari kertaa luistelukoulussa, mutta silloin luistelu tuntui pelkästään vaikealta. Noin 5-vuotiaana menin ringeten luistelukouluun, mutta vuoden päästä tajusin, että taitoluistimet saattaisivatkin olla enemmän oma juttuni. Noin kuusivuotiaana menin kokeilemaan luistelua HTK:n luistelukouluun. Vuoden jälkeen siirryin sieltä tulokasjoukkueeseemme Mini Sparklesiin silloisen luokkakaverini suosituksesta (Mette luistelee myös Helsinki Rockettesissa), ja vietin siellä 2 riehakasta kautta. Sparkkujen jälkeen luistelin 3 ikimuistoista vuotta Mini Mintseissä, jonka jälkeen siirryin Finettesiin kahdeksi opettavaiseksi kaudeksi. Unelmani toteutui, kun pääsin osaksi Team Fintasticia. TF:ssä harjoittelin ja kehityin kolme vuotta, ja niiden päätteeksi voitimme junioreiden maailmanmestaruuden.
Jo tulokkaissa suureksi tavoitteeksi muodostunut unelmani toteutui keväällä 2020, kun pääsin osaksi Helsinki Rockettesia.

Opiskelen Mäkelänrinteen lukiossa nyt kolmatta vuotta, ja asun Helsingissä perheeni kanssa. Vapaa-ajalla tykkään treenata omatoimisesti sekä viettää aikaa kavereiden kanssa. Rakastan nähdä uusia paikkoja, ja pyrinkin matkustelemaan aina kun vain mahdollista."