Rockettes yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit kaudella 2017-2018

Zero Point

ZeroPointin kompressiomallisto on testattu ja kehitetty Suomessa. Tuotteet vastaavat vaativimpienkin urheilijoiden tarpeisiin. Materiaali on UV-suojattu ja kestää esimerkiksi aurinkorasvat ja -voiteet. Mallisto on tarkoitettu käyttöön ennen treeniä, sen aikana sekä palautumiseen. Tuotteet soveltuvat myös vapaa-ajalle, kuten matkustamiseen. Valitse lajisi ja saavuta potentiaalisi ZeroPoint-tuotteiden avulla!

Piruetti

Kun Piruetti vuonna 1974 perustettiin, oli kantavana ajatuksena luoda todellinen liikkujan tavaratalo. Kaikki tanssi- ja liikunta-asut ja -tarvikkeet löytyisivät saman katon alta. Siinä onnistuttiin! Asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on ollut Piruetin tavaramerkki alusta asti - jo yli 30 vuoden ajan. Laadukasta, kestävää ja tarkoituksenmukaista! Asioi verkossa, verkko-ostoksiesi toimitustavaksi valita SmartPOST-pakettiautomaatin sekä toimituksen myymälöihimme Tampereella, Helsingissä sekä Turussa. Myymälöihin toimitetuista paketeista ei tarvitse maksaa postikuluja. Tervetuloa ostoksille!

Apteekki Medena

Apteekki Medena palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä Kauppakeskus Itiksessä. Yksilöllisen reseptipalvelumme lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman itsehoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Kun vielä liityt kanta-asiakkaaksemme, saat ostoistasi rahanarvoisia etuja.

Meille on helppo tulla ja pysäköinti on ilmaista.

Tervetuloa!

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallio on energinen paketti liikuntaa ja elämän iloa!
Kisakallio tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille, perheille, seuroille sekä yrityksille liikunnallisia elämyksiä upeassa ympäristössä. Tervetuloa idyllisen Lohjanjärven rannalle: yövy uudessa huoneistohotellissa, ruokaile modernissa ravintolassa tai kokeile aivojumppaa uusissa kokoustiloissa. Meillä on ilo liikkua, urheilla, opiskella, virkistyä... Ja rentoutua!  Tunti Turusta – puoli tuntia Helsingistä.

Lucky Skate

Rockettesin monivuotinen kumppani Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate sijaitsee Helsingin Taka- Töölössä ja palvelee asiakkaita ma-pe 12-18 ja la 10-14. Tervetuloa tutustumaan uudistettuun myymäläämme ja ihaniin uutuuksiimme. Verkkokauppamme www.luckyskate.fi on avoinna 24/7.

Luistinhuolto Erkki Asikainen

Taitoluistinten teroitukseen ja huoltoon erikoistunut Luistinhuolto Erkki Asikainen, Myyrmäen jäähalli, 01600 VANTAA. GSM 050-5986 561, puh. 09-533 274 (klo 17 jälkeen).

 

Original Sokos Hotel Presidentti

Tasavallan rennoin Presidentti - Original Sokos Hotel Presidentti on tapahtumien talo Kampin kauppakeskuksen vieressä keskellä Helsinkiä. Kulttuuririennot ja monipuoliset ostosmahdollisuudet alkavat melkein oveltamme. Presidentti sopii monenlaisiin tilanteisiin; pieniin ja isoihin juhliin, hotellilomiin, työ- ja kokousmatkoille sekä hengähdyksiin arjen äärellä. Kokous- ja juhlatiloissamme järjestetään suuriakin tilaisuuksia häistä seminaareihin. Espanjalaistyylinen ravintola Sevilla, viihtyisä Pub Adjutantti ja huikeaa viihdettä tarjoileva yökerho Pressa tuovat taloomme iloisia vieraita kaupungiltakin. Hyvin nukuttuja öitä, kokouksia, herkuttelua ja hauskanpitoa.
Tervetuloa Pressaan viihtymään!

Westerback 1897

Westerback on perinteikäs , vahvan kokemuksen ja historian omaava kello-ja kultasepänliike Helsingin keskustassa. Palvelemme asiakkaitamme kokemuksella sekä uuden nuoren sukupolven innolla. Westerbackin juuret alkavat vuodesta 1897 mutta emme ole jääneet ajan jalkoihin vaan upeasta myymälästämme löydät Sveitsiläiset laatukellot kuten Omega, Breitling, Gucci, Tissot, Raymond Weill ja monet muut upeat Sveitsiläiset merkit. Koruvalikoimamme on laaja ja erittäin laadukas. Westerback Collectionin tuotteet syntyvät oman Suomalaisen seppämme käsissä juuri sinulle, ikimuistoisiin hetkiisi olipa sitten kyseessä Häät tai Valmistujaiset, Syntymäpäivä tai Joulu. Olemme sinua varten, autamme mielellämme kaikissa alaamme liittyvissä asioissa olipa kyseessä korjaukset tai uusien tuotteiden hankkiminen. Tervetuloa palveltavaksi !

Fjällräven

Fjällrävenin vaelluksen alkamisesta on kulunut yli 50 vuotta ja usean sukupolven ulkoilijat ympäri maailman käyttävät ja arvostavat Fjällräven-varusteita. Monista tuotteista on ajan mittaan tullut enemmän tai vähemmän klassikoita, kuten Grönlannin takista vuodelta 1968, Vidda-housuista vuodelta 1999, Kånken-repusta vuodelta 1978 ja Expedition Dun -takista, joka luotiin vuonna 1974. Lisäksi monet tuotteet ovat saaneet arvostettuja palkintoja toimivuudesta ja ympäristötietoisuudesta, kuten Keb Trousers -housut ja Kajka-reppu vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme.
Inspiraatiota luonnosta. Kehitystyö jatkuu ja me Fjällrävenillä etsimme jatkossakin inspiraatiota uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin liikkuessamme itse luonnossa. Ja aivan kuten kaiken alkaessa 1960, meitä kannustaa kulutuksenkestävien, ajattomien ja toimivien ulkoiluvarusteiden kehittäminen, vastuullinen toiminta ihmisiä, eläimiä ja luontoa kohtaan sekä kiinnostuksen ylläpitäminen ulkoiluun.

Urakointiasennus M. Rautio Oy

Urakointiasennus M. Rautio Oy on vaativiin teräsrakenteisiin, liittopalkkisiltoihin ja meluseiniin erikoistunut, vuonna 1983 perustettu yritys. Toiminta alkoi kommandiittiyhtiönä, yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi vuonna 1991. Yrityksen konttori-, varasto ja tuotantotilat sijaitsevat Pohjois-Pohjanmaalla, Kalajoella.
Toimintamme on asiakaslähtöistä ja siksi olemme myös pikaisesti siellä missä asiakas tarvitsee pitkää kokemustamme ja ammattitaitoamme. Pitkän kokemuksemme, tehokkuudemme, nopeasti reagoivan ja innovatiivisen organisaatiomme avulla tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa hankkeisiin.

Mehiläinen

Tutustu nuoren naisen Mehiläiseen! Onko normaalia, että iho kukkii ja gynekologikäynti jännittää? Mitä teen, kun päätä särkee, väsyttää ja mieli on maassa? Painokin huolettaa. Tutustu nuorten naisten Mehiläiseen ja löydä vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin! Yhteistyössä Rockettes!

 

Pieneläintuhkaamo USVA OY

Pieneläintuhkaamo USVA palvelee Teitä haikealla eron hetkellä lemmikkinne tuhkaukseen liittyvissä asioissa Jyväskylän kupeessa Lievestuoreella sekä iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylässä.

http://www.elisanet.fi/usva/

BANG & BONSOMER

Bang & Bonsomer on johtava eri teollisuusalojen käyttämien raaka-aineiden ja lisäaineiden toimittaja. Palvelemme asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa sekä Valkovenäjällä sijaitsevien konttoreidemme ja varastojemme kautta. Yrityksen pääkonttori on Helsingissä.
Bang & Bonsomer toimittaa johtavien valmistajien tuotteita kaikkialta maailmasta. Menestyksemme perustana ovat: teollisuusaloittain jaotellut liiketoimintayksiköt, paikalliset myyntitiimit, kattava tuotevalikoima, nykyaikaiset logistiikkaratkaisut sekä tiivis kehitystoiminta yhdessä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa.
Bang & Bonsomer Group on yksityinen suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1927. Yrityksen myynti oli 158 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja yrityksen palveluksessa työskentelee yli 274 työntekijää.

http://www.bangbonsomer.fi

Aurinkolahden Rakennuspalvelut

Aurinkolahden Rakennuspalvelut Oy on tammikuussa 2006 perustettu Rakennusalan palveluyritys. Ydinosaamistamme ovat taloyhtiöiden putkisto- ja märkätilasaneeraukset sekä jukisivu-, sauna-, vesikatto-, piha-aita- ym. yleisrakennustyöt.
Työllistämme keskimäärin noin 20 rakentamisen-, maanrakentamisen- ja LVIS- osaajaa.
Päätoimialueemme on pääkaupunkiseutu kehyskuntineen. Olemme toteuttaneet menestyksekkäästi useita putkisto- ja märkätilasaneerauksia, liiketila-, piha-, julkisivu- ym. saneerauksia, sekä uusituotantokohteita.

https://alanrakennuspalvelut.fi

Cafe Regatta

Tuhansien tarinoiden kahvila
CAFE REGATTA ON AUKI VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ!
Merikannontie 8, Helsinki. Avoinna joka päivä klo 8-
Punainen tupa ja perunamaa Helsingin Töölössä, Sibeliuspuiston ja soutustadionin välissä, meren rannalla. Uunituoretta korvapuustia ja maalaisromanttista tunnelmaa tarjolla ympäri vuoden, tervetuloa!

http://caferegatta.fi