Rockettes yhteistyökumppanit

 YHTEISTYÖKUMPPANIT KAUDELLA 2018-2019

 

Ilona Luonkos

Kuin pala kakkua. Ihosi ei ole koskaan kokenut mitään yhtä ihanaa!
Epätasapainoa, näppyjä, kuivuutta sekä kiristävää tunnetta ihollasi – kuulostaako tutulta? Ihonhoidon sekä -kauneuden kulmakivi on ihonpuhdistus. Miten hoitaa ihoa niin ettei se rasitu jokapäiväisestä pesusta? Liiallinen peseminen vahvoilla aineilla kuivattaa ihoa ja saa sen kärsimään erilaisista ongelmista.
Meillä on tähän upea ratkaisu; öljypuhdistuskakku! Kakku on niin herkullinen, että se on kuin samettinen jälkiruoka kasvoillesi. Se poistaa meikit ja lian vaivatta – ilman vahvoja tai liiallisesti peseviä ainesosia. Tämä on hellävarainen, mutta silti tehokas tapa puhdistaa ihoa. Kakun öljyt, superfoodit ja vitamiinit hoitavat ihoa takaisin kohti sen luonnollista tasapainoa.
Kakut ovat tehty rakkaudella käsityönä sinulle Naantalissa.

http://ilonaluonkos.fi/

 

Kommunicera Communications AB

Kommunicera Communications AB on toiminut vuodesta 1990 lähtien.
Pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, lisäksi yrityksellä on toimipiste Oslon, Kööpenhaminan ja Helsingin läheisyydessä. The Kommunicera Group työllistää tällä hetkellä yli 40 henkilöä, ja vuotuinen liikevaihto on 50 miljoonaa Ruotsin kruunua. Kommunicera Communications tarjoaa kieleen liittyviä palveluita etupäässä Pohjoismaisille online-toimijoille. Kehitämme jatkuvasti fiksuja ja joustavia ratkaisuja lukuisien ohjelmistosovellusten ja verkkokauppa-alustojen välille. Kommunicera tutustuu yrityksenne käyttämään teknologiaan ja auttaa teitä löytämään
yrityksellenne sopivan, optimaalisen ratkaisun.
Voimme luvata teille ainutlaatuisen yhdistelmän räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja ja vakio-ohjelmistoratkaisuja – tarpeidenne ja resurssienne mukaisesti.
 

 

Piruetti

Kun Piruetti vuonna 1974 perustettiin, oli kantavana ajatuksena luoda todellinen liikkujan tavaratalo. Kaikki tanssi- ja liikunta-asut ja -tarvikkeet löytyisivät saman katon alta. Siinä onnistuttiin! Asiantunteva palvelu, korkealaatuiset tuotteet ja kaiken kattava valikoima on ollut Piruetin tavaramerkki alusta asti - jo yli 30 vuoden ajan. Laadukasta, kestävää ja tarkoituksenmukaista! Asioi verkossa, verkko-ostoksiesi toimitustavaksi valita SmartPOST-pakettiautomaatin sekä toimituksen myymälöihimme Tampereella, Helsingissä sekä Turussa. Myymälöihin toimitetuista paketeista ei tarvitse maksaa postikuluja. Tervetuloa ostoksille!

Apteekki Medena

Apteekki Medena palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä Kauppakeskus Itiksessä. Yksilöllisen reseptipalvelumme lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman itsehoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Kun vielä liityt kanta-asiakkaaksemme, saat ostoistasi rahanarvoisia etuja.

Meille on helppo tulla ja pysäköinti on ilmaista.

Tervetuloa!

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallio on energinen paketti liikuntaa ja elämän iloa!
Kisakallio tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille, perheille, seuroille sekä yrityksille liikunnallisia elämyksiä upeassa ympäristössä. Tervetuloa idyllisen Lohjanjärven rannalle: yövy uudessa huoneistohotellissa, ruokaile modernissa ravintolassa tai kokeile aivojumppaa uusissa kokoustiloissa. Meillä on ilo liikkua, urheilla, opiskella, virkistyä... Ja rentoutua!  Tunti Turusta – puoli tuntia Helsingistä.

Lucky Skate

Rockettesin monivuotinen kumppani Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate sijaitsee Helsingin Taka- Töölössä ja palvelee asiakkaita ma-pe 12-18 ja la 10-14. Tervetuloa tutustumaan uudistettuun myymäläämme ja ihaniin uutuuksiimme. Verkkokauppamme www.luckyskate.fi on avoinna 24/7.

Fjällräven

Fjällrävenin vaelluksen alkamisesta on kulunut yli 50 vuotta ja usean sukupolven ulkoilijat ympäri maailman käyttävät ja arvostavat Fjällräven-varusteita. Monista tuotteista on ajan mittaan tullut enemmän tai vähemmän klassikoita, kuten Grönlannin takista vuodelta 1968, Vidda-housuista vuodelta 1999, Kånken-repusta vuodelta 1978 ja Expedition Dun -takista, joka luotiin vuonna 1974. Lisäksi monet tuotteet ovat saaneet arvostettuja palkintoja toimivuudesta ja ympäristötietoisuudesta, kuten Keb Trousers -housut ja Kajka-reppu vain muutamia esimerkkejä mainitaksemme.
Inspiraatiota luonnosta. Kehitystyö jatkuu ja me Fjällrävenillä etsimme jatkossakin inspiraatiota uusiin tuotteisiin ja ratkaisuihin liikkuessamme itse luonnossa. Ja aivan kuten kaiken alkaessa 1960, meitä kannustaa kulutuksenkestävien, ajattomien ja toimivien ulkoiluvarusteiden kehittäminen, vastuullinen toiminta ihmisiä, eläimiä ja luontoa kohtaan sekä kiinnostuksen ylläpitäminen ulkoiluun.

Urheilu Mehiläinen

Urheilu Mehiläinen on ylpeä Helsinki Rockettesien yhteistyökumppani.
Palvelemme valtakunnallisesti urheilua harrastavia, aktiiviliikkujia,urheilijoita ja urheiluseuroja urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit edustavat suomalaista kärkiosaamista urheilulääketieteessä.
Lue lisää: www.urheilumehilainen.fi ja seuraa yhteistä tekemistämme myös instagramissa @urheilumehilainen
 

 

Pieneläintuhkaamo USVA OY

Pieneläintuhkaamo USVA palvelee Teitä haikealla eron hetkellä lemmikkinne tuhkaukseen liittyvissä asioissa Jyväskylän kupeessa Lievestuoreella sekä iltaisin ja viikonloppuisin Jyväskylässä.

BANG & BONSOMER

Bang & Bonsomer on johtava eri teollisuusalojen käyttämien raaka-aineiden ja lisäaineiden toimittaja. Palvelemme asiakkaita Suomessa, Venäjällä, Virossa, Latviassa, Liettuassa, Ukrainassa, Kazakstanissa sekä Valkovenäjällä sijaitsevien konttoreidemme ja varastojemme kautta. Yrityksen pääkonttori on Helsingissä.
Bang & Bonsomer toimittaa johtavien valmistajien tuotteita kaikkialta maailmasta. Menestyksemme perustana ovat: teollisuusaloittain jaotellut liiketoimintayksiköt, paikalliset myyntitiimit, kattava tuotevalikoima, nykyaikaiset logistiikkaratkaisut sekä tiivis kehitystoiminta yhdessä asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa.
Bang & Bonsomer Group on yksityinen suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1927. Yrityksen myynti oli 158 miljoonaa euroa vuonna 2016 ja yrityksen palveluksessa työskentelee yli 274 työntekijää.

Cafe Regatta

Tuhansien tarinoiden kahvila
CAFE REGATTA ON AUKI VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ!
Merikannontie 8, Helsinki. Avoinna joka päivä klo 8-21
Punainen tupa ja perunamaa Helsingin Töölössä, Sibeliuspuiston ja soutustadionin välissä, meren rannalla. Uunituoretta korvapuustia ja maalaisromanttista tunnelmaa tarjolla ympäri vuoden, tervetuloa!