Rockettesille ja Marigold IceUnitylle edustuspaikat ISU:n uusiin muodostelmaluistelu- kilpailuihin

Marigold Shanghai Trophyyn maaliskuussa

STLL:n muodostelmaluistelun lajityöryhmän ehdotuksesta liittohallitus on nimennyt Marigold IceUnitynedustajaksi ISU:n Shanghai Trophyyn 4.-6.3.2016. Kyseessä on kilpailu, jossa lajeina ovat pikaluistelun Short Track ja muodostelmaluistelu. Kilpailuun on kutsuttu viisi korkeimman rankingin omaavaa muodostelmaluistelumaata. ISU:n tavoitteen mukaisesti kyseinen kilpailu kuuluu kilpailukalenteriin ainakin seuraavien kahden-kolmen vuoden ajan. Kilpailussa käydään sekä lyhyt- että vapaaohjelma ja se kerryttää World Ranking -pisteitä. Kilpailussa tullaan jakamaan myös rahapalkintoja.

Rockettes GP-finaaliin joulukuussa

Kansainvälinen luisteluliitto ISU julkisti eilen tiedotteessaan muodostelmaluistelun tulevan jatkossa osaksi GP-finaalia yksinluistelun, jäätanssin ja pariluistelun rinnalle.

STLL:n muodostelmaluistelun lajityöryhmän ehdotuksesta liittohallitus on vahvistanut Rockettesin lähtevän kilpailuun Suomen edustajaksi. GP-finaali käydään Barcelonassa 10.-13.12.2015. Kilpailussa käydään pelkkä vapaaohjelmakilpailu. Mukaan on kutsuttu viisi korkeimman rankingin omaavaa maata.

Lisäinfoa GP-finaalista: http://www.stll.fi/?x2126=6237085