Helsinki Rockettes yhteistyökumppanit

 YHTEISTYÖKUMPPANIMME 2020-2021

Urheilu Mehiläinen

Urheilu Mehiläinen on ylpeä Helsinki Rockettesien yhteistyökumppani.
Palvelemme valtakunnallisesti urheilua harrastavia, aktiiviliikkujia,urheilijoita ja urheiluseuroja urheiluvammojen ennaltaehkäisyssä, hoidossa ja kuntoutuksessa sekä tutkimuksessa. Urheilu Mehiläisen moniammatilliset asiantuntijatiimit edustavat suomalaista kärkiosaamista urheilulääketieteessä.
Lue lisää: www.urheilumehilainen.fi ja seuraa yhteistä tekemistämme myös instagramissa @urheilumehilainen

Lucky Skate

Rockettesin monivuotinen kumppani Taitoluistelun erikoisliike Lucky Skate sijaitsee Helsingin Taka- Töölössä ja palvelee asiakkaita ma-pe 12-18 ja la 10-14. Tervetuloa tutustumaan uudistettuun myymäläämme ja ihaniin uutuuksiimme. Verkkokauppamme www.luckyskate.fi on avoinna 24/7.

Apteekki Medena

Apteekki Medena palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä Kauppakeskus Itiksessä. Yksilöllisen reseptipalvelumme lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman itsehoitotuotteita ja kosmetiikkaa. Kun vielä liityt kanta-asiakkaaksemme, saat ostoistasi rahanarvoisia etuja.
Meille on helppo tulla ja pysäköinti on ilmaista.
Tervetuloa!

Bang & Bonsomer

Mikä ominaisuus tekee tuotteesta ainutlaatuisen? MIksi kahdesta tuotteesta toinen on suositumpi? Ero voi olla vain yhden ainesosan aikaansaama. Uuden materiaaliteknologian ratkaisut auttavat suunnittelemaan kestäviä tuotteita. Bang & Bonsomer on ollut tässä kehityksessä mukana jo 90 vuoden ajan. Osaamisemme auttaa suunnittelemaan entistä parempia tuotteita; tuotteita, jotka parantavat elämän laatua myös seuraavan 90 vuoden aikana. Me uskomme uuteen materiaaliteknologiaan. Entä sinä?

Pierre Robert

www.pierrerobert.fi

Me Pierre Robertilla uskomme tyylin ja mukavuuden harmoniaan.

Ladyt

Ladyt Myyrmäki ja Kannelmäki tarjoaa monipuoliset kuntosali- ja kuntokeskuspalvelut naisille. Molemmat keskukset sijaitsevat juna-asemien välittömässä läheisyydessä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Palveluistamme löytyy vaikuttava ryhmäliikuntakattaus, monipuolinen kuntosali, personal training, sauna, infrapunasauna, hierovat tuolit ja aamupala. Lisäksi SLIMYONIK -hierontahoito ja NEUROSONIC -rentoutushoito. Verkkosivuiltamme bongaat ajankohtaiset tiedot ja huikeat tarjoukset!

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallio on energinen paketti liikuntaa ja elämän iloa!
Kisakallio tarjoaa lapsille, nuorille ja aikuisille, perheille, seuroille sekä yrityksille liikunnallisia elämyksiä upeassa ympäristössä. Tervetuloa idyllisen Lohjanjärven rannalle: yövy uudessa huoneistohotellissa, ruokaile modernissa ravintolassa tai kokeile aivojumppaa uusissa kokoustiloissa. Meillä on ilo liikkua, urheilla, opiskella, virkistyä... Ja rentoutua! Tunti Turusta – puoli tuntia Helsingistä.

JIV Sport

JIV IS NOT JUST A BRAND. It’s a community connectin athletes worldwide.

 

 

Mukaan menestykseen?
Klikkaa, millainen kumppani on Rockettes:
RCKT_yhteistyo_verkkoon-2.pdf